Pages Navigation Menu

Official Website of the Indian Embassy of Budapest, Hungary

Make in India magazine magyar nyelven / in English


Az Indiai Nagykövetség az indiai LB Associates kiadóval együtt magyar nyelven létrehozta a ‘Make in India’ tájékoztató magazint.

A Make in India azaz ‘Gyártsd Indiában’ kampány a Modi kormányhoz köthető, melynek célja, hogy Indiát a világ egyik termelési központjává fejlessze.

Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen szükséges a külföldi tőkeberuházások bevonzása az üzleti környezet jelentős átalakításával, a hazai humánerőforrás fejlesztése, a belső fogyasztás kiaknázása, továbbá számtalan nagyvolumenű infrastruktúrális beruházás és fejlesztés megvalósítása. Ebben a 44 oldalas kiadványban alapvető  betekintést találhatnak a kormány ezen változásokat kieszközölő széleskörű intézkedéseire.

Célunk, hogy ezzel a kiadvánnyal felhívjuk a figyelmet az Indiában rejlő üzleti lehetőségekre minden olyan magyar vállalkozó számára, akik szeretnének résztvenni ebben a páratlan lehtőségben!


make-in-india-red SLIDER

Embassy of India, Budapest in cooperation with LB Associates Pvt Ltd, has published a Hungarian language magazine: The Diplomatist:  Make in India.  The goal of this 44 page publication is to draw the attention of the entrepreneurs to the vast opportunities the Make in India campaign can offer.


A letöltéshez kattintson az alábbi linkre!
Please click below to download the magazine.

          

download pdf icon
Magyar
          download pdf icon
English