Pages Navigation Menu

Official Website of the Indian Embassy of Budapest, Hungary

Ayush Day


Ayush-camp-2017-03-04
Ayush Day on 4 March 2017
(1025 Budapest Búzavirág u. 14.)

 

Buoyed by the success of the organization of the previous Ayush Days, Embassy of India will be organizing Ayush Day on Saturday, 4th March 2017. During the event there will be presentations about Ayurveda, Homeopathy, Siddha as well as introduction of Ayurveda cooking into everyday life. During the program Indian refreshments will be served.

 

The event is free for all and open to everyone, but registration is required.

Please send the full name (First name, family name), organization if any, email and phone number to the email: m.assistant2@indianembassy.hu with the subject: AYUSH DAY registration. The registration is important in case of any changes in the program.

 

Any entry after the opening of the event may be accepted upon available seats.

Come and discover the ancient science of healing in India!

 

Program may be subject to change.

 

****

 

A korábbi Ayush tábor rendezvényeink sikerére építve az Indiai Nagykövetség egy újabb rendezvényt szervez március 4-én szombaton.

Az Ayurveda jelentése az „Élet Tudománya”, ahol az ayur az életet, a véda pedig a teljes, tökéletes tudást fejezi ki. Az ingyenes esemény célja az egészséges életmódhoz vezető különböző hiteles utak, stílusok gyakorlati bemutatása. Előadóink többek között az Ayurveda, Homeopátia, Siddha és nem utolsó sorban az Ayurvédikus táplálkozás rejtelmeibe engednek betekintést. A rendezvényen továbbá indiai ételkülönlegességek is várják az érdeklődőket.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráláshoz kérem küldjék meg a következő adatokat az m.assistant2@indianembassy.hu címre “AYUSH DAY Registration” tággyal: (keresztnév, családnév, telefonszám, email; szervezet esetén, cím és weblap elérhetőséget is kérnénk feltüntetni)
Az adatok fontosak a későbbi esetleges módosítások közléséhez, és a rendezvény sikeres lebonyolításához.

A rendezvény hivatalos megnyitója után a vendégeket a szabad helyek függvényében tudjuk beengedni.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!